Az AHCC kapszulát kifizetheted bankkártyával, átutalással, utánvéttel vagy PayPal-on keresztül, ha van fiókod. Kérheted házhoz szállítással, vagy Pick Pack pontos átvétellel.

Diszkrét csomagolást használunk, így csak te tudod, hogy mi van a dobozban!

Rendelés után 2-3  munkanapon belül már át is veheted!

A rendelés folyamata:

  1. A weboldal rendelési oldalán válaszd ki a kívánt mennyiséget és nyomj a „következő lépés“ gombra!
  2. Válaszd ki a szállítási módot, és nyomj a „következő lépés“ gombra!
  3. Add meg az adatokat, hogy a termék megtaláljon téged, utána nyomj a „következő lépés“ gombra!
  4. Ellenőrizd le adataidat, ha minden rendben akkor nyomj a „következő lépés“ gombra!
  5. Válaszd ki a neked megfelelő fizetési feltételt, és nyomj a „következő lépés“ gombra!
  6. Ha az utánvétet választottad, akkor mikor a rendelést befejezted, küldünk neked egy visszaigazóló e-mailt két percen belül. Amennyiben nem találod, úgy nézd meg a spam mappában is! Ha véletlenül nem érkezett meg a visszaigazolás, úgy nem sikerült a rendelés!
  7. Ha a fizetési feltételeknél az átutalás módot választod, jelöld meg és nyomj a „következő lépés“ gombra! Ezek után láthatod a cégünk bankszámlaszámát, egy letöltési gombot, lejjebb egy befejezés gombot. Ha valamelyikre ráklikkelsz, küldünk neked egy fizetési tájékoztatót. Ez alapján tudsz utalni. A megrendelt termékeket abban az esteben tudjuk elküldeni, ha a pénzt átutaltad és a cégünk bankszámláján jóváírásra került az összeg. Amennyiben az összeg megérkezett, értesítünk email-ben és közben elküldjük rendelésed két munkanapon belül.
  8. Ha Paypal-al szeretnél fizetni, válaszd ki ezt az opciót és nyomj a “tovább” gombra. Ez 3-5 másodperc alatt átirányít a Paypal rendszerébe. Itt értelemszerűen töltsd ki az adatokat, itt tudsz Paypal-ról Paypal-ra utalni, de akár bankkártyával is fizethetsz. A Paypal-es fizetés azonnal megjelenik redszerünkben, így már másnap feladjuk neked a csomagod.

Orvosoknak, patikusoknak

Tudjon meg többet az AHCC-ről, hogy betegeit is széleskörűen tudja tájékoztatni a lehetséges alternatív kiegészítő-kezelésekről! Kattintson és tudjon meg többet partner-programunkról!