Mi az AHCC?

Az AHCC (Active Hexoze Correlated Compound - Aktív hexóz korrelációs vegyület) a Shiitake gyógygomba (basidiomycetes) micéliumtelepeinek hosszú folyamatú tenyésztéséből nyert kivonat.

Ez az eljárás mostanáig nem volt lehetséges: főleg hosszabb időperiódusokban volt nehéz a telepek fenntartása, azonban csíramentes környezet biztosításával a bazídiumos gombák tenyésztése már eredményes.

Az AHCC rákkezelési terápiák és egyéb immunhiányos állapotok kiegészítő kezeléseként megerősítheti és stimulálhatja az immunrendszert a hatékonyabb gyógyulás érdekében.

 Az AHCC mint BVM

Ez a biológiai választ módosító kivonat Sserkentheti és erősítheti a beteg képességét arra, hogy legyőzhessea rákos megbetegedést. A beteg immunrendszerének megerősítése által a rákos megbetegedés könnyebben gyógyítható, megszüntethető lehet.

A rákos megbetegedések hátterében a legyengült immunrendszer áll, melynek következtében egyes sejtek módosulnak, a szervezetben rákos elváltozás jelenik meg. Más szóval a rák az immunrendszer megbetegedése. A rákos betegségek gyógyításában elengedhetetlen a szervezet természetes védőrendszerében fellépett rendellenességek és elváltozások megszüntetése.

 Az AHCC helyreállíthatja és stimulálhatja a betegek immunrendszerét, a szervezetnek segít megtámadni a rákos sejteket, aktivizálhatja az immunrendszert és regenerálhatja a legyengült immunrendszert.

A kemoterápia drasztikus kezelésnek tekinthető, különböző mellékhatásokkal jár, mint az erős hányinger, a gyakori hányás, hajhullás, étvágytalanság, csökkent májfunkció, ugyanakkor csökken a vérben megtalálható fehérvérsejtek és vörösvértestek száma.

Az AHCC szabályozhatja és redukálhatja a rákellenes kezelések mellékhatásait, mindemellett segítheti a kemoterápia hatékonyságát. Javíthatja a betegek általános közérzetét, ezzel együtt életminőségét. Úgy véljük, hogy az AHCC nagyban hozzájárulhat a rákellenes kezelések hatékonyságához.

A megújult AHCC recept alapján 2018-tól a termék a Shiitake gomba-kivonat mellett C vitamint, B6 vitamint és folsavat is tartalmaz, így hatékonyabban veheti fel a versenyt az immunhiány okozta betegségekkel szemben.

Összetevők

Általában a gombából készült termékek alapanyaga a béta-glükán (β-glükán). Ezzel szemben, az AHCC sajátságos előállításának köszönhetően olyan alapanyagokat is tartalmaz, melyek más termékekben nem fellelhetőek.

Az alapvető összetevő az AHCC esetében az acetilált alfa-glükán (α-glükán). Az acetilált α-glükán egy viszonylag alacsony molekulasúlyú anyag (átlagos molekulasúlya hozzávetőleg 5000), és mivel a β-glükán molekuláris súlya a tízezertől a félmillióig terjed, az α-glükán könnyebben felszívódik, mint a β-glükán. Ezen kívül az AHCC számos olyan elemből áll, melyeket a bazídiumos gombák termesztéséből és erjesztéséből nyernek.

Az AHCC esetében, a bazídiumos gombák micélium telepeit hosszabb ideig tenyésztik. Ezeknek a gyógygombáknak különböző elemekkel történő enzimes reakciójából nyerik az AHCC speciális összetevőit. Az AHCC összetételében bizonyítottan kimutatták már több új komponens jelenlétét, mint például az acetilált alfa-glükánt.

Összetevők/kapszula:

AHCC 40% Alfa-glükánnal Shiitake gombából kivonva, kapszulahéj: zselatin, aszkorbinsav (C-vitamin), csomósodást gátló anyagok: szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, mikrokristályos cellulóz 101, B6-vitamin (Pyridoxal 5-phosphate), folsav

Hatóanyag/kapszula:
HATÓANYAGOK MENNYISÉGE 1 KAPSZULÁBAN
AHCC Shiitake gombából kivonva 300 mg
ebből Alfa-glükán 120 mg
C-vitamin 100 mg*
B6-vitamin 2,8 mg**
Folsav 400 mcg**

*a napi beviteli referenciaérték (NRV) 125%-a
**a napi beviteli referenciaérték (NRV) 200%-a

Javasolt fogyasztás

Felnőtteknek naponta 1x1 kapszula, lehetőleg éhgyomorra, 2 dl folyadékkal történő fogyasztása javasolt.

FIGYELMEZTETÉS: Kérjük, ne lépje túl a javasolt napi mennyiséget, azaz az 1 db kapszulát!

Biztonság

A bazídiumos gombamicéliumot már jó ideje rendszeresen fogyasztják az emberek. Az AHCC-ben is ez az elsődleges felhasznált nyersanyag. A legjobb biztonsági tanúsítvány, hogy a tapasztalatok alapján sokan és rendszeresen használják.

Négy hónapon keresztül végzett egyéni és toxicitási tesztek, mutagenitási és biztonságossági vizsgálatok, valamint állatokon és embereken normális életkörülmények között elvégzett számtalan vizsgálat kimutatta, hogy az AHCC nem mérgező, emberi fogyasztásra alkalmas, biztonságos élelmiszer termék.

A termék gyermekek elől gondosan elzárandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, napfénytől védett helyen, legfeljebb 25°C-on tárolandó.

Kedvező hatások

Az AHCC (Active Hexose Correlated Compound) természetes étrend-kiegészítő a Shiitake (Lentitula edodes) gombából kinyert kivonat mellett B6-vitamint, C-vitamint, valamint folsavat tartalmaz, melyek hozzájárulhatnak az immunrendszer normál működéséhez. Továbbá a folsav hozzájárulhat a normál vérképződéshez, a B6-vitamin a normális vörösvérsejt-képződéshez, a C-vitamin pedig hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

  • aktiválhatja az immunrendszert
  • rákellenes hatása lehet
  • csökkentheti a kemoterápia mellékhatásait
  • fertőzések ellen védelmet nyújthat
  • diabétesz elleni jótékony hatása is ismert

Japánban az AHCC, az FDA (nemzeti közigazgatási szerv) által jóváhagyott emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszerként van számon tartva. Használata gyakori és engedélyezett Kínában, Thaiföldön és Dél-Koreában.

Emellett az AHCC nem csupán túlélési opciót biztosíthat azon betegek számára, akik nem műthetőek vagy rákbetegségük krónikus, progresszív fázisba ért, hanem segíthet fenntartani élettani funkcióikat akkor is, ha állapotuk orvosi szempontból semmilyen javulást nem mutat.

Az AHCC kezelés segíthet a betegeknek teljes, lelkileg és testileg is minőségi életet élni. Az AHCC használatának megkezdését követő második hétben, a páciensek életminőségük jelentős javulásáról számoltak be: jobb étvágy, könnyebb alvás, kemoterápiás kezelés esetén csökkent hajhullás.

Az AHCC kísérleti eredményei a következőket mutatják:

  • immunstimuláló hatás
  • rákos megbetegedések káros hatásainak csökkentése
  • csökkenti a kemoterápia mellékhatásait
  • védelmet nyújt a fertőzések ellen
  • diabetikus hatás

Ezen túlmenően, az AHCC a rákos megbetegedéseken kívül egyéb betegségekkel szemben is sikeresen léphet fel:

Májbetegségek, cukorbetegség, gyulladások, magas vérnyomás, hiperlipidémia (magas vérzsír szint), belső elválasztás szabályozása, Hepatitis, Myeloma, Rhabdomyosarcoma, májrák, gyomorrák, vastagbélrák, emlőrák, pajzsmirigyrák, petefészekrák, hererák, prosztatarák, oropharynx, veserák, hasnyálmirigyrák, HIV-fertőzés, cukorbetegség, szívbetegségek, hosszas stresszes állapot, mérgező környezetben végzett tevékenységek esetében.


Orvosoknak, patikusoknak

Tudjon meg többet az AHCC-ről, hogy betegeit is széleskörűen tudja tájékoztatni a lehetséges alternatív kiegészítő-kezelésekről! Kattintson és tudjon meg többet partner-programunkról!