Az AHCC-ről részletesen

Természetes alapanyagok, kíméletes segítség: természetes immunerősítő rákbetegeknek. Az AHCC kapszula segít a rákos megbetegedések leküzdésében, a kemoterápia mellékhatásainak csökkentésében, az immunrendszer erősítésében.

 

A 700 kórházban tesztelt természetes alapanyagokból készült gyógyhatású készítmény hatékonyságát 29 tanulmány támasztja alá. Növeli a kemoterápia hatékonyságát, csökkenti mellékhatásait, javítja az életminőséget és segít a rák leküzdésében.

 

Hatások

 

A fehérvérsejteket, a killer sejteket - limfocitákat, a test természetes védelmezőit tartják a rák terjedésének kulcsfontosságú meggátolójának. Egészséges emberek esetében a limfociták a rákos elváltozásokat még mikroszkopikus állapotukban elpusztítják, azelőtt, hogy azok felfedezhető méretűvé nőnének.

 

Az 1986 óta publikált 29 orvosi, kutatási tanulmány is alátámasztja, hogy az AHCC használata több százszorosára növeli a limfociták természetes rákos sejtekre kifejtett pusztító hatását.

 

A rákos megbetegedésben szenvedő embereken elvégzett számos klinikai kísérlet azt is igazolta, hogy az AHCC használatával a szervezetben további jótékony hatások mennek végbe: a makrofágok, amelyek kulcsszerepet játszanak az immunválaszban és védelmet nyújtanak a fertőzésekkel szemben, valamint szabályozzák a szöveti gyulladás kialakulását, szintén új erőre kapnak és hatékonyabban támadják a rákos elváltozásokat mutató sejteket.

 

Az AHCC segíti a citokinek termelésének növekedését, ezáltal az immunrendszer kémiai hírvivői is nagyobb számban lesznek jelen a szervezetben. A citokin egy fehérjemolekula, amely - antigén hatására aktiválódva - a sejtek közötti információátadást és az immunreakciót szolgálja.

 

A megnövekedett számú citokin magába foglalja a(z):

 

  1. interferonokat, amelyek közvetlenül gátolják a vírusok és egyéb paraziták szaporodását és növelik a limfociták, a killer sejtek aktivitását
  2. tumor nekrózis faktort (TNF), fehérjék egy csoportját, amelyek segítenek a rákos sejtek elpusztításában, az apoptózis (programozott sejthalál) által
  3. interleukinokat az IL-2 és IL-12-öt, melyek gátolják a tumor növekedési faktor (TGF) termelődését, serkentik a killer sejtek, limfociták aktivitását és felgyorsítják a T sejtek szétágazódását és szaporodását

 

Az AHCC ajánlott

 

Hepatitis, Myeloma, Rhabdomyosarcoma, májrák, gyomorrák, vastagbélrák, emlőrák, pajzsmirigyrák, petefészekrák, hererák, prosztatarák, oropharynx, veserák, hasnyálmirigyrák, HIV-fertőzés, cukorbetegség, szívbetegségek, hosszas stresszes állapot, mérgező környezetben végzett tevékenységek esetében.

 

Tovább a termék részletes leírásához

Tovább a termékekhez