HOGYAN ALKALMAZZÁK AZ AHCC-T?

MEGELŐZI, SEGÍT LEGYŐZI A RÁKOS MEGBETEGEDÉSEKET.

Használati javallat: az általános jó közérzet fenntartására 2db AHCC kapszula naponta.

Ezt a mennyiséget ne haladja meg!

Figyelmeztetés: Ha várandós, netán szoptat, a termék használata előtt konzultáljon kezelőorvosával. Az AHCC gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Ha a termék csomagolása sérült, ne használja a terméket!

Az AHCC-t egyedüli szerként, egyedüli megoldásként nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy gyógyítására, esetleg megelőzésére fejlesztették ki. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet.

MIÉRT JÓ AZ AHCC HASZNÁLATA?

Rák esetén: az egészséges emberi testben a megfelelő működésű immunrendszer képes a rákos sejtek elpusztítására. Ha az immunrendszer legyengül, a rákos sejtek szaporodni kezdenek és immun-szupresszorokat termelnek.

A hagyományos gyógymódok (kemoterápia és sugárkezelés) még inkább legyengítik az immunrendszert és ezáltal a szervezetet. Az AHCC képes a legyengült immunrendszert ilyen szélsőséges helyzetekben is normális működésre bírni. Az AHCC a daganatokra kifejtett direkt hatása révén képes megállítani a daganatok növekedését, és bizonyos esetekben ezek teljes felszívódását. Sikeresen előzi meg az áttétek kialakulását, az újabb daganatok megjelenését. Ezáltal a beteg élettartamát is jelentősen növeli. Ráadásul az AHCC a hagyományos rákelleni kezelések hatékonyságát is növeli, csökkentve a kellemetlen mellékhatásokat (hányinger, hajhullás, általános fáradtság, étvágytalanság, májtoxinok jelenléte, csökkenő számú fehérvérsejt a szervezetben).

Immunrendszeri problémák: az immunrendszer megerősítése révén az AHCC javítja az életminőséget (fizikai erőnlét, állóképesség, pszichikai erősítés) azoknál a betegeknél, akik immunhiányos betegségekben szenvednek, beleértve a krónikus és gyógyíthatatlan betegségeket is.

A máj méregtelenítése: az AHCC csökkenti a súlyos májelváltozások tüneteit, mint a vírusos hepatitis, hepatitis C (85%-ban csökkenti a vírusfertőzést 3 hónap alatt) vagy fulmináns hepatitis. Az AHCC megakadályozhatja a hepatitis cirrózissá való alakulását és javítja a méregtelenítés mértékét.

Diabétesz, cukorbetegség: az AHCC cukorbetegek esetében normalizálja a szervezet cukorszintjét és a glikolizált hemoglobint. Ezáltal a diabétesz súlyosbodását előzi meg.

LÉTEZNEK MELLÉKHATÁSOK VAGY ELLENJAVALLATOK?

Az AHCC biztonságos és nem mérgező. A rákos betegségben szenvedő páciensek AHCC-vel kiegészített kezelése során nem észleltek mellékhatásokat, vagy a gyógyszerekkel való káros kölcsönhatásokat. Terhesség, vagy a szoptatási időszak alatti használata nem volt bevizsgálva, így ebben az esetben nem javallott, mindenképp előzetes konzultációt igényel a kezelőorvossal.

Orvosoknak, patikusoknak

Tudjon meg többet az AHCC-ről, hogy betegeit is széleskörűen tudja tájékoztatni a lehetséges alternatív kiegészítő-kezelésekről! Kattintson és tudjon meg többet partner-programunkról!