Vásárlói vélemények!

40 éves férfi Neuroblastomával

Köszönöm, hogy rátok találtam és segítettetek betegségem mellékhatásainak megszüntetésében!

40 éves vagyok és Neuroblasztómám volt. Ez az idegrendszer daganatos megbetegedése. Kemo és sugárkezeléseket igen nehezen viseltem el, 25 kg-t fogytam és mivel enni nem tudtam, 3 hétig kórházban infúzióztak. Mellékhatásaim voltak. Szájfájdalom, nyelési nehézség, savtúltengés, mely nyálon keresztül gyomorfájdalmat és széklet problémát okozott. Emiatt igen meg voltam ijedve, mert nem statisztikai szám szeretnék lenni, hanem egy gyógyult ember. Nagyon sok alternatív és hirdetett gyógyszeren, kezelésen és kapszulák sokaságán vagyok túl hiába, mert hatásukat nem éreztem, tüneteim nem múltak el. Barátom ajánlásával próbáltam ki az AHCC kapszulát, mellyel szinte minden mellékhatásom megszűnt vagy enyhült, immunrendszerem felerősödött. Köszönöm, hogy rátok találtam és segítettetek gyógyulásomban.

Üdvözlettel és köszönettel Zsolt

25 éves nő méhnyakrák kezelés után

Jó napot!

Talán ritkán ír önöknek ilyen fiatal beteg, de amióta méhnyakrákkal diagnosztizáltak, egyre több korombelit ismerek meg hasonló problémával. Ugyanis még csak 25 éves vagyok. Úgynevezett hideg késes konizációt hajtottak végre rajtam, ami után még két napig kórházban kellett lennem. Akkor kezdtem el böngészni az alternatív gyógymódok után a neten. Ugyan kemoterápiát nem kellett kapnom, egyéb kezelésre nem küldtek, mégis úgy döntöttem, ha találok valami szimpatikusat, akkor kipróbálom. Rátaláltam az AHCC-re és szedni kezdtem. Meggyőződésem, hogy ez szüntette meg az étvágytalanságom, ez biztosította, hogy a műtéti seb ne fertőződjön el és ez biztosítja, hogy most már harmadjára is negatívak az eredményeim a kontrollvizsgálatokon. Olvastam a méhnyakrákban elhunyt írólányról, akinek nemrégiben jött ki a könyve és semmiképp nem szeretnék ilyen sorsra jutni, úgyhogy amíg módomban áll, szedni fogom az AHCC-t.

Köszönettel, Zsanett

 

30 körüli férfi prosztatarákkal

Mondhatják, hogy a prosztatarák idősebb férfiak betegsége én mégis pár éve múltam harminc. Az hagyján, hogy a vizsgálataim alatt egy rakás gyakornok volt jelen végig, de amikor úgy döntöttek, hogy az egyik herémtől elbúcsúzhatok akkor nemcsak a herémet vették le, de felnyitották a hasüreget is, mert szó szerint szabad szemmel kerestek áttéteket. Teljesen összekaszaboltak, amit a mai napig nem értek, hogy miért volt szükséges. Hogy biztosra menjenek még meg is sugaraztak. Elég komoly fájdalmaim voltak, fél herével a lelkiállapotom sem volt túl fényes ráadásul a sugárterápia hazavágta az emésztésem. Amúgyis fáradt voltam és enni sem volt kedvem, de így az a kevés is kijött belőlem, amit megettem. Az AHCCt édesanyám erőltette, mert én már akkor nem hittem semmiben. Elég hamar megjött az étvágyam, aztán lassan az emésztésem is helyrerakta. Az állandó fáradtság maradt meg, de az AHCC mellett még az sem olyan vészes, mint előtte. A kontroll szerint nincs rákos sejt a szervezetemben és a lefogyott tíz kilómból már négyet visszaszedtem. Nem szeretnék leállni az AHCCvel, mert ugyan nem hittem benne, de most már hiszek, mert tapasztalom a jótékony hatásokat. Szerettem volna megosztani a történetem, mert ha nekem használ, akkor biztosan másoknak is használni fog.

Kitartást és AHCCt kívánok a hozzám hasonlóan járt embereknek! K.Zs.

Orvosoknak, patikusoknak

Tudjon meg többet az AHCC-ről, hogy betegeit is széleskörűen tudja tájékoztatni a lehetséges alternatív kiegészítő-kezelésekről! Kattintson és tudjon meg többet partner-programunkról!